Schrijfcursus in Frankrijk | 4-Daagse schrijfcursus in de Dordogne
419
page-template-default,page,page-id-419,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Locatie

carrousel homepage 2 kopie

De Schrijfcursus Frankrijk vindt plaats bij Le Sympa, het woonhuis van Ed en Asjha in Campagnac Lès Quercy, een dorpje in de Dordogne. De royale tuin van Le Sympa en het dorp bieden genoeg mooie plekjes om in alle rust aan opdrachten te werken. In de buurt bevinden zich tal van dorpjes en stadjes, cafés en restaurants om even de zinnen te verzetten.

Reis

route-pic-nique

Auto

Campagnac Lès Quercy ligt op 1.050 km rijden van Utrecht. Langs de route – Lille, Parijs, Orléans, Vierzon, Limoges, Brive La Gaillarde – zijn er talloze mogelijkheden om lekker te eten en sfeervol te overnachten.

Vliegtuig

Tijdens de cursusweken vlieg je met Transavia op en neer van Rotterdam Airport naar Bergerac. Op het vliegveld van Bergerac zijn meerdere autoverhuurders aanwezig, het is ongeveer een uur en een kwartier rijden naar Campagnac Lès Quercy.

Verblijf

reis-en-verblijf-accomodatie

Er bestaat de mogelijkheid om bij Le Sympa te overnachten, we hebben daarvoor 1 kamer beschikbaar. In de buurt van Campagnac Lès Quercy vind je een aantal fijne plekjes om tijdens de cursus te verblijven. Hieronder vind je een aantal voorbeelden, alle op maximaal 20 minuten rijden met de auto. Als je wilt, reserveren we een kamer voor je bij één van de onderstaande adressen. Of we gaan op zoek naar een ander adres.

Villa Léovil

Middenin Saint Pompon ligt Villa Léovil. Bij deze fraaie chambre d’hôtes, gerealiseerd in een statige oude villa, word je in de watten gelegd door Gerrit Jan en Tjitze, twee sympathieke Nederlandse heren. Met zwembad. Prijzen: vanaf € 80 per nacht, inclusief ontbijt. Aanrader!

www.villa-leovil.nl
Autoreistijd 8 minuten

La Source

In Saint Cybranet vind je de prachtige chambre d’hôtes van Jean-Pierre (Frans) en Eloy (Spaans) in een oude verbouwde boerderij uit 1890. Bij het ontbijt presenteren de heren brood en jam uit eigen keuken. Met heerlijke tuin. Prijzen: vanaf €80 per nacht, inclusief ontbijt. Aanrader!

www.lasource-perigordnoir.fr
Autoreistijd 20 minuten

Maison de Fortitude

Heather en Barry (Engels) runnen midden in het charmante Salviac een chambre d’hôtes met 5 kamers. Met grote tuin en zwembad. Prijzen: vanaf € 55 per nacht, inclusief ontbijt.

www.maisondefortitude.com
Autoreistijd 11 minuten

Le Clos Mandalou

Béatrice en Wally (Frans) zijn de eigenaar van chambre d’hôtes Le Clos Mandalou in Saint Pompon. Het prachtige, oude gebouw biedt 5 kamers om te logeren. Geen zwembad, huisdieren zijn welkom. Prijzen: vanaf € 90 per nacht.

www.le-clos-mandalou.com
Autoreistijd 8 minuten

Meer informatie over logeeradressen in de directe omgeving van Saint Pompon is te vinden via de Office de Tourisme websites www.tourisme-ceou.com en www.tourisme-cazals-salviac.com