Schrijfcursus in Frankrijk | 4-Daagse cursus creatief schrijven in de Dordogne
193
page-template-default,page,page-id-193,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

“Als je met blogs en columns bezig bent, grijp je niet snel naar je pen om een horrorverhaal of rapnummer te schrijven. Maar nu moet je wel.”

milou op trap kopie 2

Resultaat voor iedereen

Een blog, verhalen, een kinderboekboek, een bestseller? Nieuwsbrieven, columns? Of je nou voor je werk schrijft of gewoon voor je plezier; iedereen die op een prettige manier beter wil leren schrijven, boekt resultaat. En gaat verrassender, origineler en beter schrijven.


Schrijven, schrijven, schrijven

We gaan in op de theorie van perspectief en stijl. We maken gebruik van voorbeelden uit de wereldliteratuur. Van muziek en beeldende kunst. Dit om al je zintuigen aan het werk te zetten bij opdrachten om het ambacht beter onder de knie te krijgen. En omdat je beter gaat schrijven door meer te schrijven, gaan we dus flink aan de bak. Ook met huiswerk.

Anders, beter, leuker

Anders naar mensen en ‘dingen’ kijken. Patronen doorbreken en grenzen verleggen. Nieuwe invalshoeken ontdekken om je verhaal te vertellen. Je gaat alles uit de kast halen om met meer gemak, meer lef en meer plezier te schrijven.

Meteen feedback

De opdrachten waar je aan werkt, worden meteen besproken. Aan het einde van de ochtend krijg je huiswerk mee dat de volgende dag wordt behandeld.

Kleine groep, alle aandacht

Om je alle aandacht te geven die je verdient, bestaat de cursusgroep groep uit maximaal vier deelnemers.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de cursus of reis en verblijf? Stuur dan een e-mail naar info@schrijfcursusfrankrijk.nl

Over Ed Langermans

Ed Langermans is al bijna 30 jaar bezig met schrijven. Als tekstschrijver, reclamemaker, communicatiespecialist, interviewer en ghostwriter. Voor onder andere uitgeverijen en modehuizen, wijnimporteurs en architecten, tv-producenten en opleidingsinstituten, advocaten en ga zo maar door. Daarnaast is hij gastdocent copywriting & concepting aan de opleiding International Media and Entertainment Management van de Breda University of Applied Sciences.